tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRANSFER

Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler


TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk, digitaltryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler..

Vi arbejder blandt andet med transfertryk, der er en nyere trykteknik der beror på en blanding af trykfarve og lim, der i kombination trykkes på et egnet dækpapir. Dette gør det muligt at producere knivskarpe tryk der medgiver en stor detaljeringsgrad, i alle farver. Den færdige transfer monteres ved hjælp af en varmepresse på de fleste tekstiler. Transferen produceres i flere kvaliteter, hvilket gør den velegnet til både faste og elastiske metervarer.
Afhængig af hvilken artikel trykket skal anvendes på, anbefales forskellige løsninger. Vær opmærksom på at store transfer nedsætter åndbarheden, og i nogen grad kan føles plastisk. Nogle farver virker ikke dækkende på mørke tekstiler.

Kvaliteterne er alle unikke, og produceres specielt til en given opgave, hvilket sikre at det endelige tryk er stabilt og økonomisk i brugen.

Transfers fremstilles også som PVC/Plastisol i en miljø-venlig kvalitet.

Vore multi-softtransfer er fremstillet på vandbasis og passer til tidens  krav til miljørigtige produktet.

Det kan tørres i tørretumbler og tåler hyppige vask - uden at knække eller revne.

tryktex.dk; TRANSFER OG TEXTILTRYK: ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.
 
Den største fordel ved transfer er den store fleksibilitet

Den største fordel ved transfer er den store fleksibilitet

Den største fordel ved transfer er den store fleksibilitet

Den største fordel ved transfer er den store fleksibilitet

Påvarmning. Påvarmes ved 150 grader i 12 - 14 sekunder, eftervarm trykket når dækpapiret er fjernet, med et dække af pergament ("madpapir") eller specialdug, der kan leveres med opgaven,  i 4 - 6 sekunder. Afhængig af textilet tåler transferen op til 95 graders vask og tørring.
 
Den største fordel ved transfer er den store fleksibilitet, hvor vi kan opbevare den på lager i stedet for at De skal investere i beklædning med tryk. Transfertryk tåler ikke direkte strygning, ligesom det anbefales at undlade at beklædning med tryk henligger sammenkrøllet efter tørretumbling.
 

KVALITET

METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK
 

Bestillingsskema. På siden "bestillingsskema" har vi oplistet de mest almindelige former for spørgsmål der stilles til de opgaver vi løser. Udfyld skemaet, og få et "her-og-nu-indtryk" af hvad en opgave bero på - eller fremsendt Deres materiale pr. mail, hvorefter vi beregnet et konkret oplæg.

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.