tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

SERIGRAFI

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Vi arbejder blandt andet med:
Serigrafisk og digitaltryk - blandt andet på magnetplader, der kan leveres i små og større serier i alle mål og faconer. Acryl, Pvc, plast og andre materialetyper kan bearbejdes og formes efter opgave, ligesom de kan leveres beklædt med folie og folietekster og tiltrykkes med ethvert budskab. Som standardløsning op til 3 x 2.1 m.. En given levering kan ske indenfor et par arbejdsdage, såfremt vi får fremsendt klargjorte filer.
 
tryktex.dk; MAGNETREKLAME: ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.