tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

PRINT

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Vi arbejder blandt andet med:
Vi kan også levere løsninger i print og udskårne logoer, bogstaver, etiketter, labels, streamere, eller bannere i folie. Folien er nem at montere på de fleste overflader. Folier kan leveres til både inden- og udendørs brug. Udskårne tekster og logoer i folie, som klistermærker og streamers til brug både inde og ude. På biler, båd, skilte, pc-udstyr og meget mere. Det er også muligt at levere showplates, trucker-navneskilt, og nummerpladerammer, med egen tekst og design. Størrelse, antal, og farver, afgøres af Deres krav og konkrete ønske.
 
tryktex.dk; STREAMERS OG KLISTERMÆRKER: ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.


METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.