tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

MEDIESPECIFIKATION

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Mediespecifikation
- til til brug for bl.a. textil-, transfer-, serigrafi- og digitaltryk.
Vi foretrækker at modtage outlined tekst som kurver i Illustrator eller Photoshop. Tjek alle punkter med afkrydsning inden fremsendelse af den færdige fil.
- Vi benytter InDesign, Photoshop og Illustrator til PC - gemt i version 8.
- Medsend alle dokumenter, inklusiv alle billeder, logoer, samt eventuelle fonte.
Medier skal sendes som åbne filer, for at vi kan rette og justere farver, ændre tekst, eller andet relevant for processen.
Outline/omdan teksten til kurver.
Alternativt medsendes alle benyttede fonte.
Hvis De vælger at vedlægge fonte, så husk både skærm- og PostScript fontene. Bemærk også, at indplacerede billeder kan indeholde fonte). I pc-filer outlines/renderes teksten altid. Visse teknikker trykkes efter Pantonesystemet, hvorfor alle konkrete farver skal angives efter dette.
Coatede farver angiver Pantonefarverne tilnærmelsesvis på tekstilfarver.
Alternativt findes der en konkret Textilvifte i Pantonesystemet.
Visse teknikker trykkes efter Pantonesystemet, hvorfor alle konkrete farver skal angives efter dette.

- Da vi også printer i CMYK-farver, skal De være sikker på at alle farver er defineret i CMYK (ren sort defineres som 50, 25, 25, 100). Vi kan efter dette kun tilnærme Pantonefarverne.
- Endelige filer skal skaleres i 10 %, 25 %, 50 % eller 100 %.
- For at opnå et optimalt tryk, kræves det som hovedregel at De følger disse hint:
E-stat print og Dye-sublimation: Slutopløsning ca. 80 dpi (ca. 40 MB/m2.) - eksempelvis kan en 300 dpi scanning forstørres ca. 400 % uden kvalitetstab.
Storformatprint: Slutopløsning ca. 20 dpi (ca. 10 MB/m2.). Hvis motivet skal ses fra lang afstand, kan der gåes helt ned i en opløsning på ca. 5 MB/m2. - Vedlæg altid farvedokumentation i form af tre-farveprint, eller anden form.

Dette er vor eneste mulighed for at kunne sammenligne Deres produkt med det forventede resultat. Vi modtager medier på e-mail, cd-rom, DVD, USB, men vil gerne have alle opgaver fremsendt, illustreret i PDF. De skal være opmærksom på at der når vi modtager opgaver via e-mail kan forekomme farve- og størrelsesafvigelser.

Vi modtager helst printklare filer, men udarbejder gerne en færdig løsning på Deres oplæg. Skal vi ændret i en fil, udføres det med baggrund i en timepris på kr. 475,00 pr. påbegyndt time. Vi anbefaler prøvetryk ved ordre med større oplag. Pris for dette kan variere efter opgaven.
 

CMYK-farver

METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.