tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk!
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.
 

Vort primære virke beror på arbejdet som underleverandører til industri, reklamebureauer, og forhandlere af profil- og reklamebeklædning. Vi arbejder ud fra flere lokaliteter, hvor maskinparken udnyttes rationelt. Fabrikken rummer alle nødvendige faciliteter, fra 4- og 6-farvede karruseller, varmetuneller, transferproduktion, og serigrafi-maskiner, til varmepressere der kan håndtere formater op til 100 x 700 cm. i en arbejdsgang. Vore skære- og printerplottere bearbejder de fleste materialer inden for print og plot, samt vi råder over maskineri som for eksempel en Heidelberg kuverttrykker. Vi har desuden faciliteter der kan håndtere de nødvendige digitale krav til en given produktion. I stor udstrækning benytter vi os af underleverandører, der hvert med sit speciale, er med til at sikre at De får den optimale leverance - hver gang.
 

Foruden Tryktex koncept beror fabrikkens faciliteter på en produktion af bælter og seler
 

Foruden Tryktex koncept beror fabrikkens faciliteter på en produktion af bælter og seler. Dette har siden 1927 været grundlaget for Scanbelt AS, der også har til huse her. Se mere om Scanbelt på den næste side.


www.scanbelt.dk - www.scanbelt.biz

HVAD
METODER SILKETRYK
TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Vi kan kontaktes på den direkte servicetelefon 23435478 - Spørg efter Lasse - eller via e-mail; info@tryktex.dk, på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 17.00.

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.