tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

Hvem er tryktex.dk

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk!
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Konceptet beror på en totallevering af tryk efter Deres krav, på Deres artikler, eller på artikler leveret af os, efter tilbud og opgave af enhver art. Vi er samlet set leveringsdygtige i alt trykbart, som enkeltopgaver og som totalløsning, hvad enten opgaven beror på ad hoc-leverancer, eller som rammeaftaler, der ønskes leveret over kortere eller længere perioder. Tryktex har mange års erfaring med tryk, og de teknikker der fordres af et personale inden for faget. Vi trykker på alle former for tekstil - fra babytøj, til arbejdstøj, t-shirt, bøllehatte, og termokedel-dragter, samt på skilte, bannere, flag, og andre reklamerelaterede artikler. Vi har gennem en lang årrække leveret sports- og profilbeklædning til private, skoler, sportsklubber, og til erhvervsvirksomheder indenfor den private og offentlige sektor, ligesom vi har stor glæde at at servicere reklamebureauer.
 

Vi har både lyst, kompetence og faciliteter til at løse små og store opgaver.
 

Vort primære virke sker som underleverandører til industri, reklamebureauer og til forhandlere af profil- og reklamebeklædning.

HVAD
METODER SILKETRYK
TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Kontakt os på den direkte servicetelefon 23435478 - spørg efter Lasse - eller e-mail; info@tryktex.dk, på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 17.00.

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.