tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

DIGITALTRYK

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk, digitaltryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Vi arbejder blandt andet med:
Digitaltransfer der er en transfer der giver mulighed for gengivelse af de fineste detaljer, ligesom den er strækbar.
På trods af den tynde farvemængde er transferen meget holdbar. Den er velegnet til produktion af små serier, og leveres i fold af minimum 10 ark til brug på t-shirt, arbejdstøj, og alle former for bomuld og polyesterprodukter, ligesom det er velegnet til nylonartikler. De kan vaskes ved 60° og tåler tørretumbling ved 60°. Påvarmning skal ske ved 170° i minimum 14 sekunder, og bør ikke eftervarmes. Vigtigt: Emnet hvorpå transferen skal monteres skal forvarmes i 4 - 6 sekunder, inden den egentlig montering. Med digitaltransfer får De et tryk, der svarer til det der ses på pc-skærmen. Digitaltransfer er velegnet til illustrationer med mange farver - og er derfor et lødigt alternativ til procesfarvernes krav, tonede farveforløb, og til foto og digitalbilleder.

Bemærk at Digitaltransfer kun fremstilles med hvid baggrund, og som sådan vil have en "ramme" der bedst kan illustreres som kantet af et papirs omrids, en outlined kant, uden om motivet, enten i hvid eller sort.

Til digitaltransferen kan vi anvende de fleste filtyper, bl.a. .tif, .jpg, .eps, .PDF, m.fl. som grundlag for trykningen.
Digitaltransfer er velegnet til illustrationer med mange farver - og er derfor et lødigt alternativ til processfarvernes krav,

METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.