tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

MULEPOSER

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.
Vi arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk, digitaltryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.
 
Vi arbejder blandt andet med:
Canvas- og muleposer
Canvas- og muleposer - der kan leveres som standardpose, eller produceres efter Deres krav, Canvas- og muleposer - der kan leveres som standardpose, eller produceres efter Deres krav, Canvas- og muleposer - der kan leveres som standardpose, eller produceres efter Deres krav, Københavnerpose - Canvas- og muleposer - der kan leveres som standardpose, eller produceres efter Deres krav,

- der kan leveres som standardpose, eller produceres efter Deres krav, også som økologisk produktion med trykt budskab. Muleposen er en klassiker der ses naturligt i gadebilledet, der med logo og budskab er velegnet til promotion, da den store trykflade muliggør et synligt tryk eller broderi. Muleposen laves oftest i canvas eller nylon. Canvas er biologisk nedbrydelig og kan laves mange varianter i økologisk bomuld.
ID-LINE profil- og fritidstøj fra tryktex.dk

Se noget om mulighederne her og på de efterfølgende sider.

Unikt og individuelt. Med ID-Identity der er kendt for kvalitet, en bred kollektion og hurtig levering, kan vi det, og mere til. Vi udvikler individuelt tøj - lige fra en enkelt "style" til en hel serie - som matcher Deres ønsker og behov. Det kan være krav om særlige funktioner og designmæssige detaljer, eller specifikke farver, der matcher virksomhedens profil. Vi kan løse alle udfordringer med helt unikke individuelle løsninger. Vi har arbejder med afprøvede materialer, kvaliteter, mål, og designs, som kombineres med mange års erfaring. Gildan er et brand der får alle detaljer med.


PRO wear - T-shirt - Poloshirt - Sweatshirt - Skjorter - Overtøj - Accessories - Børnekollektion
 

PRO wear - T-shirt - Poloshirt - Sweatshirt - Skjorter - Overtøj - Accessories - Børnekollektion

METODER SILKETRYK TEXTILTRYK TRANSFER DIGITALTRYK A3+ MONTAGE BRODERI
PRINT  TV-TRYK POSETRYK PARAPLYTRYK
SERIGRAFI FOLIER  LØNARBEJDE
TEXTILER
T-SHIRT POLOTRØJER CAPS MULEPOSER SKILTE LOGISTIK
Bestillingsskema.
På siden "bestillingsskema" har vi oplistet de mest almindelige former for spørgsmål der stilles til de opgaver vi løser. Udfyld skemaet, og få et "her-og-nu-indtryk" af hvad en opgave bero på - eller fremsendt Deres materiale pr. mail, hvorefter vi beregnet et konkret oplæg.

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.